2010. december 3., péntek

Játék ajánló

Nagyon jópofa játék a TRIOMINÓ, ami az egyszerű DOMINÓ elvén játszódik, csak 3 szögletűek a dominólapok, és így a csücskökbe kerültek a számok, pöttyök vagy figurák ( a gyermekek korának megfelelően). A játék lényege, hogy a következő dominót amit odaillesztünk mindkét számhoz igazodnia kell.

A világhírű Blokus játék hatszög mezőkön még rafináltabb, mint logikai játék elődje: a négy játékos felváltva felhelyezi saját lapocskáit a sarkokból kiindulva, úgy, hogy azok érintkezzenek valamely, a táblán levő – és nem azonos színű – lapocskával. A játéknak akkor van vége, ha már egyik játékos sem tud többet tenni. Ekkor megszámolják, hogy a fel nem helyezett lapocskák hány mezőt foglaltak volna el. A győztes az, akinek vagy elfogyott az összes lapocskája, vagy a legkevesebb pontértéket érte el.

2-4 fő számára
7 éves kortólBlokus a bestselling board játék, ami a számítógép az első alkalommal! A Blokus World Tour, Önnek az utazás a Föld a quest, hogy a Blokus világbajnok. Ez kiváló minőségű játék jellemzői egyedülálló bajnokságon a 10 győzelem, 16 versenyképes számítógépes játékosok verni, 8 szem előtt meghajlítjuk kihívások Conquer és 21 fényes arany Bloks gyűjteni! Szerelem kirakós játékokat? Love stratégia játékok? Ezután Blokus World Tour is neked!

számítógépes játék formájában letölthető innen


A Digit játék nagyszerűsége egyszerűségében rejlik. A játékkártyákon található ábrákat kell kirakni a pálcikákból. A feladat nem is olyan könnyű, mert a kiinduló ábrából egyszerre csak egy pálcika helyezhetô át. A játék fantasztikusan fejleszti a logikai és forma felismerô készséget, e mellet pedig komoly kombinációs készséget igényel.

Kiadó: Piatnik
7-9 éveseknek

Ez a játék is letölthető a netről - már egyszer megtaláltam, de most keresem a linkjét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése